Uddevalla Varvs- och Industrihistoriska Förening

9 sep 20181 min.

VALET ÅR 2018

Valperioden år 2018 är nu i mål i Uddevalla. Efter mängder av affischer runt om i staden och en massa inslag på Tv har medborgarna (ett stort antal) fått säga sitt genom att förtidsrösta. Vi skall vara lyckliga att vi lever i ett demokratiskt land med frihet att tänka vad man vill och (nästan) rätt att säga vad man vill.

Ett flertal av partiernas val -affischer har systematiskt saboterats men ihärdiga valarbetare har sett till att nya kom upp dagen efter.

Vi visste båda vilka röstsedlar (parti) vi skulle stoppa ner i de gråa kuverten. Enligt vad man har hört och sett på Tv verkar utgången vara helt ovisst i år. I ett sådant läge blir alla förlorare och regeringspartiet (partierna) får det svårt. Bifogar några bilder från Uddevallas val hösten år 2018.

Nu när valet är avverkat kanske Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förening kan få reda på av kommunen om vi får stanna kvar på Kungsgatan 30 i Uddevalla där vi har varit under 9 år.
 
Flickan i den orange regnrocken är en av de yngsta medlemmarna i UVIhf, alltså vår förening. Det regnade som tusan i Uddevalla under valdagen år 2018.

    10
    0