top of page

Föreningens nya reklam


Uddevalla Varvs och Industrihistoriska föreningen har köpt in två rollup. Alltså ”rullgardiner” med reklam på. Då menar jag rullgardin som man drar upp i stället för ner. Måtten är 207×85 cm. Vi köpte dessa genom Konsultkopia vid Skansbergens fot. Jag fick också lära mig av Nicklas hur man skannar in bilderna i rätt storlek. Alltså hur skannern ställer in för att få tillräcklig hög upplösning.

Vi har länge varit i behov av denna enkla reklammetod för att tala om vilka vi är när vi är ute i olika sammanhang. Rollupen har grön botten med svartvit text. Bilderna finns i både svartvit och färg.

Första gången vi skall använda dessa blir i samband med Varvspelen. Den 30 juni har vi vernissage på varvsutställningen i Folkets hus påGöteborgsvägen U-a. och den andra ”reklamgardinen” skall vara innanför porten till varvets gamla maskinverkstad under spelperioden.

Utställningen med varvsbilder kommer att hänga i Folkets hus under tiden 30 juni till 10 augusti. Vi kommer även att visa föreningens nya bildspel på tema ”De som byggde stors fartyg i Uddevalla” Under några kvällar skall vi även visa filmen som Bohusläns museum gjorde om varvet för ett antal år sedan. Längden på den är 53 minuter.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page