top of page

Föreningens styrelsemöte 18 juni 2018

Uddevalla Varvs och Industrihistoriska föreningens första halvårs sista styrelsemöte hölls hos föreningens sekreterare Lilibeth Gustavsson med postadressen Ljungskile. Mellan Uddevalla och Ljungskile finns flertal fina och strandnära bostadsområden. I ett av dessa bor Lilibeth med sin make. Styrelseledamöterna hälsades välkomna till ett jättegott sillbord och givetvis även kaffe med tårta.

Styrelseledamöterna hade flertal viktiga ärenden att diskutera. Bland annat UV Huset Lotcens konkurs. Vår förening har hyrt lokal av Lotcen under hela sin 9 åriga existens och hoppas givetvis att vi får fortsätta att hyra även i fortsättningen på Kungsgatan 30 men nu av Uddevalla kommun. Styrelsen var överens att prioritet ett är forna Lotcens cafe- teria, därefter kommer Gula huset. Just nu har vi en korttids hyreskontrakt med kommunen som gäller några månader. Vi håller tummarna att kommunen lyssnar på vårt önskemål.

På bilderna skriver ordföranden Janne Dahl och kassören Kenth Albinsson på hyreskontraktet under överseende av sekreteraren Lilibeth Gustavsson.

Även höstens verksamhet ”var på tapeten” men den får komma i andra hand, först gäller flytt från 3:e våningen och det tar säkert mycket tid innan den nya lokalen är i ordning, därefter kan det var dags att börja med något nytt i projekt -väg och givetvis skall Varvsgruppen, Industrigruppen och Uddevalla förrgrupperna fortsätta sina inplanerade jobb.

Styrelseledamöterna i Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förening heter från vänster: Stefan Brännwik ledamot, Kenth Albinsson kassör, Kurt Blomgren vice ordförande,, Bo Larsson suppleant, Lilibeth Gustavsson sekreterare, Arne Larsson suppleant och Janne Dahl ordförande.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comentarios


bottom of page