top of page

GLAD PÅSK

UVIhf – bloggredaktion önskar alla människor GLAD PÅSK med förhoppning att det förfärliga åkomman coronavirus som gastkramar moder jord snart skall vända och avklinga.

På varvet i Uddevalla fanns många historier om den och den. Drar en om “Eskil timmerman” som var slagfärdig med orden och oförarglig. Inför en påsk för många år sedan stegade Eskil in på Systemet på Strömstadsvägen och skulle köpa sin vanliga flaska. Framför honom stod en parant dam och frågade expediten om den och den drycken passar till det och det, tiden gick och till sist var köpet klart för den paranta damen och det blev Eskils tur. Eskil sade till expediten att jag skall ha en “knatting” renat, passar det till knackvurst, ja det går nog bra svarade expediten och Eskil fick sin kvarting bugade för expediten och den paranta damen som ännu var kvar lämnade Systemet. Än en gång, GLAD PÅSK.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page