top of page

Häftig vecka

Vecka 9 har varit intensiv i vår förening. Måndagen 24 februari kl. 09.00 började styrelse-mötet och höll på över två timmar. På bilden sitter från vänster Bo Larsson, Lilibeth Gustavsson, Erik Lindh, Lars-Göran Larsson, Janne Dahl och Stefan Brännwik.

Tisdag 25 februari kl. 10.00 hade varvsgruppen sitt sedvanliga träff. Man jobbar intensivt under några timmar med varvsbilder som skall läggas in på föreningens hemsida inom en snar framtid. Det vill säga om ett par månader. Enligt Sven Palmersjö är det över 3000 foton som är färdiga för hemsidan. Ett mycket styvt jobb som varvsgruppen har genomfört.

Föreningens nya arbetsgrupp “Filmgruppen” träffas samtidigt på tisdagar och håller på under 3-4 timmar med sitt arbete. Det är Uddevalla Filmförening som skall ansluta sin verk- samhet med vår förening. Vi har rätt många gamla VHS band som behöver digitaliseras. Därutöver hoppas vi att killar o tjejer i gruppen även skall göra korta filmsnuttar från våra företagsbesök. Det är tur att vi har bra med utrymme för närvarande på forna Lotcen.

Onsdagen 26 februari kl. 09.00 träffades “Uddevalla Förr” gruppen kl. 09.00. Vid dagens träff tog jag gruppbilden på de närvarande deltagarna f.v.. Lars Pettersson, Bengt Johansson, Leif Pettersson, Lennart Roos och Jack Borlinger. Åke Hansson, Lars-Olof Jakobsson var inte med på grund av operation och rehabilitering.

Torsdag 27 februari kl. 09.00 hade delar av Industrigruppens bokredaktion träff för korrekturläsning av materialet som är färdigskrivet. Närvarande var Stefan Brännwik Janne Dahl, Sven Noord samt Vambola Kallaste som för övrigt är med i föreningens samtliga arbets grupper. Övriga i bokgruppen är Lilibeth Gustavsson och Lars-Göran Larsson som var upptagna på annat håll. Bilden ovan är den tänkta framsidan på boken som vi håller på med bilderna är i färg.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page