top of page

Industrigruppmötet den 31 oktober

Måndagen den 31 oktober hade Industrigruppen sitt ordinarie arbetsmöte. Dessa möten handlar nu, och under den närmast överblickbara framtiden, om föreningens nästa stora projekt, nämligen att i bokform dokumentera historiken kring en bra bit över hundra Uddevallaföretag som funnits mellan 1723 och 1950.

Eftersom arbetsmaterialet pga sitt datamässigt stora omfång inte kan delges projektgruppmedlemmarna på det sätt vi hittills gjort – dvs via mejl – så har föreningens Webbgrupp skapat ett konto på Google där materialet kan laddas upp och delas av alla som fått inloggningsuppgifterna. Det är detta arbetssätt vi räknar med att vi kommer att tillämpa i våra olika projekt framöver.

På vårt Google-konto kan vi ladda upp en datamängd på inte mindre är 15 GB, varför vi här även laddat upp hela våra tidigare utgivna böcker och annat viktigt material i digital form för backup.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page