top of page

Januari år 2016…

6 januari år 2016 fanns det ett vitt snötäcke över Uddevalla. Uppe vid Bjursjö- stugan var det full verksamhet. Stugan var öppet för omklädning för träningssugna, antigen i gymmet eller ute i terrängen. Är man ute och vandrar kunde man gå in i värmen och avnjuta en av kökets goda våffla. Så är det aven nu, stugan är öppet höst, vinter och vår varje söndag 10-15.

På bilden under skall starten för Vinterserien snart igång. Det gäller att springa ca. 10-11 km oavsett vägförhållanden Vinterserien arrangeras av 5-6 föreningar i Trestadsområdet för att kolla läget för de aktiva i föreningar.

16 januari 2016 var det underbart foto väder med fint ljus. Jag besökte Ramserödsdalen och visar ett par av bilderna för att läsarna kan se hur vacker det kan vara i Uddevalla terrängen under vintern när det finns snö.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page