top of page

Kungsgatan 30 i Uddevalla år 1949


Visar en bild på innergården Kungsgatan 30 då huset fortfarande var Uddevalla Museum. Förutom dessa två kanoner ser gården fridfull ut med endast en besökare. Vem är flickan med dockan? Fotot är taget av Rolf Danielsson. (Bilden finns på webben).

Vad kommer att hända på nämnda adress framöver kan man undra? Får Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förening samt Bohuslän Dals Idrottshistoriska föreningen även i fortsättning hyra lokaler i fastigheten Kungsgatan 30?

Bifogar några bilder till tagna på innergården till Kungsgatan 30 där den första är från år 1986 under renoveringen av lokaler för Stiftelsen UV huset Lotcen. Därefter en bild från år 1992 22 maj med fikastund i trädgården. Sedan en bild från 23 juni 2016 visar hur det offta såg ut när vädret tillät att fika på uteplatsen. Nästa bilde är från en aktivitet 8 oktober och den sista bilden är taget 30 augusti 2018.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page