top of page

MEDLEMSMÖTE måndag 27/11 kl.18.00


Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förening bjuder in medlemmarna till ”medlemsmöte” som går av stapeln måndagen 27 november 2017 kl. 18.00.Vi träffas i föreningens nyrenoverade lokal på Lotcens 3:e våning. Styrelsen informerar om verksamheten i föreningen och presentera budgetförslaget samt verksamhetsplan för kommande år (2018). Medlemmarna skall under mötet fastställa den föreslagna verksamhetsplanen, budgetförslaget samt årsavgiften för år 2018.

Vi kommer även att lämna information om nästa års Varvsforum som skall hållas i slutet av april i Uddevalla med vår förening som värd.

Industrigruppen kommer att presentera föreningens nya bok ”Gamla Uddevallaföretag 1725-1950” Boken innehåller 275 sidor och har 350 bilder. I boken berättas historier och fakta om över 100 företag som har funnits och ännu finns (ett fåtal) i Uddevalla.Mer om vår nya bok finns att läsa på föregående blogginlägg.

Om tekniken fungerar skall vi visa filmen om NANNY samt en film från 1950 talet om fartygsbyggen på Uddevallavarvet. Dessa filmer ligger på webben.

Under kvällen vid lämplig tidpunkt bjuder föreningen på fika.

Styrelsen hälsar alla välkomna till ett givande möte.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comentários


bottom of page