top of page

TACK för uppvaktningen


Ett stort tack för uppvaktningen på min födelsedag. Tyvärr när Bosse Larsson var hemma hos oss med blommor var jag givetvis i farten med föreningsarbete, bl.a. i föreningens lokal på Kungsgatan 30 samt senare på dagen var jag på Bohusläns Föreningsarkivs extra årsmöte. Jag är vald av tre föreningar som deras ombud.

Men kl. 16.00 var jag hemma i god tid innan barn och barnbarn infann sig för att gratulera ”gubben”. Vi hade en jättetrevlig kväll och givetvis blev jag hyllad. Under kvällen fick barnbarnen utdelning från min ”kulturfond” Det är pengar som jag fick år 2016 som mottagare av Uddevallas Kulturpris. Nu vet alla vart dessa pengar har gått. Än en gång, TACK FÖR UPPVAKTNINGEN.

PS. Till föreningens medlemmar. Glöm inte av Varvs och Industrihistoriska föreningens medlemsmöte den 3 december kl. 18.00 på Kungsgatan 30 i Uddevalla.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page