top of page

Varvsforum år 2019 skall arrangeras av Landskrona -föreningen


Två bilder från Landskrona 20-21 april år 2013 när därvarande förening var “faddrar” åt Varvsforu. Varvet i Landskrona är ännu intakt och har mycket att göra med reparationer och ombyggnad av fartyg.

Vi (Stefan) har fått e-post från Claes Wollentz angående beslutet i styrgruppen var nästa års Varvsforum skall ”sjösättas”, det blir föreningen i Landskrona 11-12 maj.

I samband med mötet gjordes en tillbakablick där årets varvsforum i Uddevalla diskuterades och nästan alla i styrgruppen tyckte att Uddevallas arrangemang var den bästa sedan starten år 2005.

Varvsforum gruppen i Uddevalla får ta åt åt sig av all berömmelse. Janne Dahl, Lilibeth Gustavsson, Stefan Brännwik, Bo Larsson samt Vambola Kallaste (var bollplank) planerade träffen under dessa två dagar 21 och 22 april och även det fina vädret bidrog. Foto Vambola Kallaste.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page