top of page

Äntligen igång…

Stefan pustar ut. Efter mycket “hårt och besvärligt jobb” för Stefan och Lars-Göran är äntligen föreningens Facebook- sida klar och ansluten. Alla på jordklotet kan följa vår verksamhet och detta gör du genom att skriva Uddevalla Varvs- och Industrihistoriska förening/ Vi ser gärna att du blir medlem i vår Facebook grupp. Redan efter 2 timmar var det över 60 som gillade vår presentation.

I lokalen på Kungsgatan 30 i Uddevalla på 3:e våningen håller UVIhf till. Vi har bra it utrustning med projektorer samt Tv- skärm samt skanner och skapliga datorer. Nedan ser du Facebook sidans omslagsbild.

På nedersta bilden har “bloggskrivaren” skojat lite, han ville vara med på bilen på något vis. Nu får vi bara hoppas att vi får vara kvar på Kungsgatan 30 där vi i så fall kommer att utveckla vår verksamhet. I morgon måndag kl. 13.30 har referensgruppen för nya boken träff i lokalen. Det blir 2,5 timmars “hårdkörning”.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Commenti


bottom of page