top of page

Annonser från Populär Mekanik magasin

Det är säker många nu levande kvinnor och män som mins radio grammofonen som kom ut på 40 och 50 talet och fanns i de flesta hem. Mins ni lukten av vinyl eller var det grammofonverkets motor som utsöndrade en speciell doft.

Men hur som helst var vi malliga över möbeln som man var mycket rädd om. Denna annons fanns i tidningen Populär Mekanik magasin november numret år 1953.

Den andra annonsen erbjuder hugade spekulanter Harley-Davidson som US- armen hade använt under andra världskriget, kanske i Nord Afrikas öknar eller i Europa. Jag mins dessa annonser mycket väl men jag köpte en Engelsk MC Triumph Tiger 110 hos Andersson & Ström i Borås, en helt ny maskin. Har för mig att den var på 650 cc och var god för fart på 150-160 km. HD annonsen fanns i tidningen Populär Mekanik magasin februari 1955.

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comentários


bottom of page