top of page

Föredrag om Benders Sverige AB

Tisdag 10 november kl. 18.30 bjuder vi in medlemmar och övriga Uddevallabor till Bohusläns museum för att lyssna på representanter från Benders Sverige AB som skall berätta om företaget som köpte Frölandsområdet av Volvo i juni månad år 2013.

Vi får höra historien om Benders och deras framtida vision om Uddevallas bästa och vackraste industriområde.

Alla är hjärtligt välkomna till Hörsalen på Bohusläns museum nu på tisdag.

Från Benders hemsida citerar vi: Allt sedan starten år 1960 har vår ambition varit att tillfredsställa våra kunders behov. Vårt företagande präglas av ett lokalt affärsmannaskap, som tillsammans med lyhördhet är en grund för långa och starka relationer med både kunder, leverantörer och inte minst personal. En positiv utveckling i över 55 år har bidragit till att Benders idag arbetar inom fem skilda affärsområden och är en av de marknadsledande producenterna av tak- och markprodukter i Norden. Samtidigt blir andelarna på de nya marknaderna ute i Europa större och större och de övriga sortimenten inom byggprodukter – natursten, infrastruktur, vägg och isolering – växer för varje säsong.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page