top of page

Företagsbesök på Allmogehus

På bilden från vänster Bertil Svanberg, Ove Skogsberg, Lilibeth Gustavsson, Tommy Karlén, Janne Dahl, Sven Noord och Stefan Brännwik. Foto VK.

Måndagen 10 februari gjorde Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förenings Industrigrupp ett besök hos Allmogehus på Lillesjö industri område för att kolla vad som har hänt sedan föregående besk för 5 år sedan. Den korrigerade reportaget finns att läsa på föreningens hemsida. Klicka in dig på Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förening och därefter på Industrier på vänster sida. Därefter på Företag åren 1950 – 2000 näst högst upp i raden med industrier. Klicka på Allmogehus samt längst ner på sidan öppna. Därefter bör du ha fått upp sidan med Stefans skrift. Den kanske ligger under sidan du har framme. Produktionschefen Willy Pettersson guidade och berättade om företagets historia för besökarna.

Företaget har fullt upp att göra och ett av projekten är fyravåningshus intill Libanon på I 17 gamla område.

Produktionschefen och delägare Willy Pettersson.

Pågående bygge intill Libanon intill I 17 gamla område. Ett hyreshus på fyra våningar.


32 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page