top of page

Gömda Glömda Gårdar

Tisdag 17 oktober var det genomgång av årets GGG, bl.a. hur det hade fungerat på de olika gårdarna. Det var 11 innergårdar som hade öppnatsupp lördagen 7 oktober mellan kl. 17-20, på varje ställe fanns olika arrangemang. T.ex. på LOTCEN visade Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förening ett bildspel om Uddevalla Förr inne i cafeterian under tre timmar. Ute på gården, vid två tillfällen framträdde trubaduren Will Åkerlund. Ett mycket uppskattat framträdande.

Genomgången i Kulturskolan under ledning av Ann-Charlotta Lotta Gustafsson där 11 personer var närvarande, visade att alla var positiva till årets GGG. Det hade fungerat bra. Visst framkom det några synpunkter som går att förbättra till kommande år, för det blir väl GGG även under 2018, Bifogar några bilder från träffen på Kulturskolan.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Kommentare


bottom of page