top of page

Kontraktpåskrivning för Varvspelens lokal

Tisdagen 5 juli besökte en grupp från Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förening, ABF Studieförbund samt Studio 32 Kynningsrud i Uddevalla, som ställer upp med lokal i före detta varvets maskinverkstad. Där skall Varvsspelen gå av stapeln under sommaren 2017. Kynningsrud samt de som är engagerade med uppstart av teaterstycket ”är eld och lågor” för varvsspelen. Man riktigt ser glädjen stråla ut från deras ögon.

Bifoga ett antal bilder från tisdagens träff. Först med fika samt presentation av deltagare, signering av kontraktet samt rundvandring i produktionslokalerna för att till sist bese själva spelplatsen i hallen som inrymde varvets maskinverkstad.

“Hyreskontraktet” skrivs på av Lilibeth Gustavsson ordförande i Varvspelrts Teatersälskap samt Joachim Linderoth vd för Kynningsrud i Uddevalla. Foto Vambola Kallaste.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

تعليقات


bottom of page