top of page

Medlemsmöte 3 december

Måndag kväll med början kl. 18.00 hade Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förening bjudit in medlemmarna till föreningens lokal på Kungsgatan 30 i Uddevalla. 20 talet medlemmar var närvarande och tog bland annat beslut om budgeten för år 2019. Även styrelsens verksamhetsplan för år 2019 godkändes.

Detta innebär att årsavgiften är oförändrat 100 kr för enskild medlem. 150 kr för familjmedlemskap samt 250 kr för företag/organisationer.

Enligt föreningens kassör Kenth Albinsson är ekonomin stabil. Men problemet för närvarande är för föreningen om vi även i fortsättningen får hyra lokal av kommunen där vi har varit nästa 10 år, eller måste vi flytta och vad hyran i så fall skulle bli.

Styrelsen berättade också vad vi har jobbat med under året samt vad som finns framför oss, Med ett enkelt ord har arbetsgrupperna fullt upp med jobb även närmaste åren.

Varvsgruppen har årets sista träff måndagen 10 december och Uddevalla förr eller Gamla Uddevalla gruppen har årets sista träff onsdag 12 december kl. 09 i föreningens lokal på 3:e våningen.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page