top of page

Medlemsmöte 3 december 2018

Styrelsen för Uddevalla Varvs och Industrihistoriskaföreningen hälsar medlemmarna välkomna till ett givande möte.

Vid senaste styrelsemöte 15 oktober beslutades bland annat att föreningen skall bjuda in medlemmar till ordinarie medlemsmöte den 3 december klockan 18.00 på Kungsgatan 30, 3:e våningen. En av de viktigaste punkterna 3/12 är budgeten för år 2019 som vi skall besluta. Och som brukligt ¨är bjuds du på kaffe/te med tilltugg. Vi kommer också att visa ett nytt bildspel om vår stad (avancerat bildprogram).

Föreningen har hyreskontrakt med U-a kommun på 3:e våningen till sista januari 2019. Vi vet inte vad som kommer att hända med ”vår” lokal efter den tiden.

Kallelse till mötet kommer även att finnas i Tidningen Bohusläningen och U-a7dagar samt tidningen Västsverige, veckorna före mötesdagen.

Lennart Aronsson och Kenth Albinsson (Lotcens föreståndare) diskuterar hyreskostnad samt villkor för föreningen. 18 augusti 2009.

Åtta år senare såg det ut så här på Lotcens 3:e våning! Många viktiga historiska arbeten har utförts samt tre boktitlar har sett dagens ljus. Inte så dåligt. Eller hur?

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page