top of page

Ny golvbeläggning och fönsterbyte


Uddevalla kommun har tagit ett ”krafttag” gällande renovering av Aktivitetshuset Lotcen där U-a Varvs och Industrihistoriska föreningenhyr lokal. Samtliga golv i huset skall få nya mattor. Personalen på Lotcen har slitit under många år i försök att få golven i rummen och trappor att se rena ut men alla vet att utslitna mattor gårinte att få rena. Alltså hög tid att något görs.

Samma har det varit med fönstren. Dessa gamla tvåglas -fönster har släppt igenom en stor del av värmen som elementen har producerat. I år byter kommunen fönstren på gårdssidan och förhoppningsvis blir det gatusidan som får nya fönster nästa år.

Vi i föreningen har haft mycket jobb med att flytta arkivskåp och möbler från ena sidan till andra. Dessa skåp väger 250 kg. st. I stora salen skall golvet bli färdigt på torsdag 7 sept. och då ”rycker” flyttgänget in direkt för att återställa möblemanget i rätt ordning och varje pärm skall in på rätt plats.

På måndag den 11september har ”fialegruppen” från varvet sin årliga träff.

Nästa vecka skall vi utrymma kontor där det också finns flertal flamsäkra arkivskåp. Vikten på skåpen utan innehåll är ca 200 kg.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page