top of page

Rapport från Kungsgatan 30 i Uddevalla


Uddevalla Varvs och för Industrihistoriska förening har för tillfället ett korttidskontrakt för sin lokal på Kungsgatan 30. Den löper ut sista september i år. Vi har sommaruppehåll i föreningen, men jag är där två-tre gånger i veckan för att kolla posten bl.a. och uträtta ärenden i vår lokal. Det är mycket trist att se innergården, där den berömda ”Lotcens trädgård” har farit illa, mycket på grund av torkan och värmen men även avsaknad av omsorg från mänskliga händer.

Bifogar ett antal bilder från den gångna veckan, samt bilder tagne förra hösten när det var öppet hus i samband med GGG.

Gömda Glömda Gårdar har arrangerats under flera år i Uddevalla centrum. Vår förening har medverkat på Kungsgatan 30, genom att visa bilder och berätta om ”Uddevalla förr”. i cafeterian. Ett mycket uppskattat inslag i arrangemanget.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Commentaires


bottom of page