top of page

STORMEN KNUDS besök i Uddevalla


Under fredag – lördag 21-22 september hade Uddevalla besök av stormen KNUD. Det var danskarna som hade namngivit ovädret den här gången. Knud var riktigt aggressiv, med hårda stormbyar på gränsen till orkan utefter Bohus- kusten. På lördagen var jag nere i centrum för att kolla läget med vattenståndet.. Alltså, vid varje västlig storm blir det översvämning i Uddevalla centrum. Var även ute på Svensonsholmar där Byfjorden visade sig vara riktig vresig. Bifogar några bilder på Knuds härjningar under veckoslutet. De första är från Skepps- viken (Svensonsholmar).

Sedan några bilder utanför Gamla Badhuset där det finns en jättefin lekplats som inte kunde användas i dag. Vattnet bubblade upp ur dagvattenbrunnar och dränkte stora delar av parken.


Även Bastionsgatan besöktes och som vanligt vid högvatten var det svårt att komma till vissa verkstäder som finns utefter gatan. Nu är det bara att hoppas att mina vinterdäck inte flöt iväg från därvarane gummiverkstad.

Och till sist en bild från Kaparegatan på söder som fick saltvatten till bilarnas underrede.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page