top of page

Trevlig sommar önskar vi från föreningen


Lotcens innergård under två årstider. Sommarbilden med folk på uteserveringen som njuter av tillvaron är fotograferat 23 juni 2016, dagen före midsommarafton.

Blomsterprakten samt gröna växter lyser upp tillvaron, det blir en riktig njutning att sitta där och koppla av med fika till ett humant pris.

Tids nog kommer hösten och vintern. Bilden är från 24 februari år 2010 och visar att vintern var otroligt snörik. Alla snöröjningsbudgetar för kommuner sprack.

Enligt några väder -nördar kom det 170 cm. snö från november 2009 – ill slutet av april 2010.

Varför visar jag dessa bilder kan någon undra? jo, vår förening: Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förening hyr lokal på Lotcen och för vissa medlemmar blir det många besök där under året.

Vi kommer inte att upphöra med inlägg under sommaren, utan det skall dyka upp nya ”tankar” även under den varma årstiden.

Glöm inte av att köpa vår nya bok om Uddevallavarvet, där finns massor av fakta om företaget. Den finns att köpa på ABF:s kontor, Bohusläns museum samt även på Lotcen Kungsgatan 30. Du kan även köpa boken av Janne Dahl, Stefan Brännwik samt Vambola Kallaste. Boken är på 500 sidor och bunden i två band. Priset är 300 kr. Varje mellem får köpa ett ex för 250 kr men endast genom Janne, Stefan och Vambola.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page