top of page

Två årsmöten i vår lokal

I går måndag 16 mars mellan kl. 16.00 till 19.30 avverkades två årsmöten i föreningens lokal på Kungsgatan 30 i Uddevalla. Första årsmötet höll Uddevalla Filmförening med början kl. 16.00 och var klara på lite över en timma. Årsmötesdeltagarna beslutade också att avveckla föreningen och flytta över verksamheten till Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förening där man bildar en särskild filmgrupp och fortsätter verksamhet som tidigare. Andra årsmötet som började kl. 18.00 var för Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förening, även den var avklarad på ca. 1 timma. Ledamöterna i båda föreningar fick fullt godkännande för det gångna verksamhetsåret. Efter genomgångna förhandlingar bjöd den sistnämnda föreningen på fika samt filmföreningen visade två av sina filmer som man har gjort. En som behandlas Skalgrusbankarna i Uddevalla samt en med titeln Sivert i svartvitt. Båda filmerna fick applåder, vilket visar att filmföreningen har ett stort kunskap när det gäller att skapa produkter som engagerar tittare. Läsarna kanske tycker att det är lite deltagare på UVIhf årsmöte och detta med all rätt. Även hos oss har coronaviruslarmet satt sina spår. I normala fall brukar ett 30 tal medlemmar närvara men i kväll var vi bara 14 deltagare. Jag skall också nämna att Varvsgruppen kommer att göra uppehåll med sina träffar på tisdagar tills vidare. Det gäller från 17 mars och framåt två tre veckor.

Erik Lindh, kassör i våra två föreningar håller på att kalibrera datorn för filmvisning via projektorn som hänger i taket.


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comentarios


bottom of page