top of page

VALET ÅR 2018


Valperioden år 2018 är nu i mål i Uddevalla. Efter mängder av affischer runt om i staden och en massa inslag på Tv har medborgarna (ett stort antal) fått säga sitt genom att förtidsrösta. Vi skall vara lyckliga att vi lever i ett demokratiskt land med frihet att tänka vad man vill och (nästan) rätt att säga vad man vill.

Ett flertal av partiernas val -affischer har systematiskt saboterats men ihärdiga valarbetare har sett till att nya kom upp dagen efter.


Det är bra att man kan förtidsrösta, har själv utnyttjat detta några gånger men jag tycker ändå att det är något visst med att rösta i en vallokal. Ramneröd i Uddevalla har sin röstlokal på Ramnerödsskolan och vi var där strax eter kl. 15 på söndagen efter att yngsta dottern hade jobbat färdigt på Uddevalla sjukhus.

Vi visste båda vilka röstsedlar (parti) vi skulle stoppa ner i de gråa kuverten. Enligt vad man har hört och sett på Tv verkar utgången vara helt ovisst i år. I ett sådant läge blir alla förlorare och regeringspartiet (partierna) får det svårt. Bifogar några bilder från Uddevallas val hösten år 2018.

Nu när valet är avverkat kanske Uddevalla Varvs och Industrihistoriska förening kan få reda på av kommunen om vi får stanna kvar på Kungsgatan 30 i Uddevalla där vi har varit under 9 år. Flickan i den orange regnrocken är en av de yngsta medlemmarna i UVIhf, alltså vår förening. Det regnade som tusan i Uddevalla under valdagen år 2018.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

コメント


bottom of page