top of page

Varvsgruppen har kört igång…

Tisdagen 7 januari kl. 10 startade varvsgruppen upp sin verksamhet (efter julledigheten) på Kungsgatan 30 i f.d. Lotcens lokaler. 7 deltagare infann sig och man kan säga att de flesta i varvsgruppen var närvarande. Jobbet nu är inriktad på att färdigställa bilderna ca 2200 st. som skall in på föreningens hemsida. Det är bildtexter till varje bild som har tagit mer tid än vad vi har beräknat från början. Men nu ser vi målsnöret närma sig. Troligen kan bilderna laddas in av webb gruppen i mitten av februari.

På foton tagna vid träffen finns på första bilden Sven Palmersjö och Jussi Rangell.

Andra bilden från vänster Lennart Roos, Sture Karlsson och Bo Larsson. De övriga två var Leif Skoglund som fick hasta iväg till nästa möte och givetvis också Vambola Kallaste som höll i kameran.

På nedre bilden syns U-a Filmföreningens datorer. Tanken är att vi skall samarbeta med överföring av äldre filmer samt gamla videoband som finns tillgängliga. Av denna anledning har vi “adopterat” filmföreningen.

Nu kommer vi att fortsätta med tisdags träffar varje vecka och vi börjar som vanligt kl. 10.

Och givetvis har vår förening förhoppning att U-a kommun meddelar oss att ok ni får disponera Gula huset på innergården inom en snar framtid. Det skulle passa oss tre kulturföreningar utmärkt.


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

bottom of page