top of page

Boken Musiklivet i UddevallaEn projektgrupp på tre personer håller på att lägga sista handen vid en musikhistorisk bok med titeln Musiklivet i Uddevalla.

Boken tas fram via Studiefrämjandet i Uddevalla, men alla tre i projektgruppen, Janne Dahl, Stefan Brännwik och Cecilia Ahlsèn, är tillika medlemmar i Uddevalla Varvs- och Industrihistoriska förening.

Boken kommer att få en omfattning på ca 350 sidor i 36 kapitel och täcker de flesta musikgenrer som utövats inom Uddevalla från 1925 till dags dato, från klassiskt till rock.

Boken kommer att lanseras vid et boksläpp på restaurang Mortens Krog på Kungsgatan fredagen 15 mars dit alla är välkomna, oavsett vilken musikgenre man föredrar.

/Stefan B.

PS. Denna information ovan, har jag fått av Stefan, på sätt och vis känner jag att jag har haft ett finger med att den här boken ser dagens ljus. Hade jag inte drivit på att vi skulle bilda föreningen UVIhf tror jag inte att de tre industrihistoriska böckerna om Uddevallas industrier hade sett dagens ljus och inte heller boken Musiklivet i Uddevalla.

/Vambola.


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page