top of page

Medlemsinformation augusti 2018

Föreningens andra medlemsinformation för året är på väg ut med Post Nord, under vecka 33 bör den finnas i din brevlåda. Infot. är som tidigare på 8 sidor och har en bra blandning av text och bilder. Tyngdpunkten är årets Varvsforum som vår förening var värd för den 21-22 april, en träff som vi fick beröm för. Sekreteraren skriver om föreningens lokaler och ordföranden har som vanligt fått plats för sin KRÖNIKA.


Det är Stefan. B. som har skrivit om Tomas Grävare (Industrigruppen) och han har även gjort layouten till Infobladet med hjälp av en ”bisittare”. Tryckningen svarar Märlan på Fjällvägen för. Och vi skall inte heller glömma kuverteringen samt adressering av försändelsen, detta sköter vår eminenta kassör Kenth Albinsson med hustrun Inger om. Och till sist får han leta upp en lämplig brevlåda, ett nog så krävande jobb.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page