top of page

Ny Hemsida och Blogg

Föreningens nya hemsida och blogg har varit under framtagning under en tid, men nu är det alltså äntligen dags för publicering.

Självklart är långt ifrån alla industribeskrivningar, bildgallerier, tidningsartiklar och annan dokumentation som vi tänkt lägga på hemsidan klart, men vi tycker oss vara på god väg.

På bloggen har alla industrivänner möjlighet att fritt lägga in kommentarer till våra olika inlägg. Kommentarer via bloggen kan förstås även gälla materialet på Hemsidan. Det går självfallet också bra att höra av sig till oss via E-post.

Ovanstående informationsutbyte anser vi vara mycket viktig del av vår verksamhet. Vi hoppas alltså på livliga kontakter med den intresserade allmänheten, då vårt eget vetande om alla tillverkningsföretag som finns och funnits i staden förstås är begränsat.

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comentários


bottom of page