top of page

NYA VARVSBOKEN

Carl Magnus Norrman har just köpt ett ex. av föreningens nya varvsbok.Carl-Magnus jobbade på varvet i sin ungdom och då på kontoret under några år. Uddevallavarvet är nerlagt och om detta har skrivits ett antal spalt -kilometrar i press och även i bokform.

Den nya boken berättar mer ingående om hur Uddevallavarvet var uppbyggt och hur man fick den att fungera. Ett mycket intressant dokument på 500 sidor. Priset är endast 300 kr. Är man medlem i föreningen får man köpa ett ex för 250 kr.

Enklaste sättet att köpa boken i Uddevalla är att ringa till Vambola Kallaste telefon 0704 936999 (han har böcker hemma).

Varvet är nerlagt och bakom Carl-Magnus syns Uddevalla sjukhus som för några år sedan var ett fullt fungerande sjukinrättning med akutmottagning. Men nu är det ”avlövat” långt in på stammen. Hur många år får den vara kvar i sin nuvarande form kan man undra.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page