top of page

PROJEKTGRUPPER


Denna annons fanns i en adresskalender från 1920 talet. Bensinpumpen stod utanför stadshotellet på Kungsgatan.

T/T Nanny avvgick från Uddevallavarvet under november månad. 364 m lång och 79 m på bredden. Lastförmågan var 499.000 DWET.

Varvsgruppen – Industrigruppen – Strejkgruppen startade upp verksamheten onsdagen 5 september i föreningens lokal på Lotcen. Denna dag var det full verksamhet från morgon till kvällen. Varvsgruppen mellan kl. 09-12. Industrigruppen 14-17 och strejkgruppen 17.30-20.

Även Varvsgruppen fick en ny deltagare. Det är Lennart Roos som skall hjälpa till i grup- pen Lennart har jobbat i el -branschen hela sin produktiva period, därav många år på Andersson & Callenberg.

Industrigruppen. Det ryktas om att gruppen har börjat sondera möjlighet att göra en ny bok, efter böckerna om Andersson & Callenberg och den nya varvsboken som kom ut i somras.


Strejkgruppen är i slutskedet med att sammanställa resultatet av sin efterforskning om storstrejken på Uddevallavarvet.

Webbgruppen skall köra igång tisdagen 20 september, och som tidigare med fyra delta- gare. Där träffas man en gång i månaden. Huvudsaklig sysselsättning är att vidareutvec- kla föreningens hemsida.

VI har fått mycket beröm får ”vår hemsida”. Om man fördjupar sig lite mer med att kolla på sidan upptäcker man massor om Uddevallas industrier.

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

bottom of page