top of page

Tre nya aktiva medlemmar

Måndags kväll 28 augusti hade styrelsen bjudit in sex nya medlemmar till en träff på Aktivitetshuset Lotcen. Styrelsens tanke var och är att vi måste aktivt jobba för att få flera medlemmar som ställer upp och jobbar i föreningens, för närvarande fyra olika arbetsgrupper. Tyvärr hade hälften av de kallade (via brev) förhinder men tre av de inbjudna infann sig. Styrelseledamöter berättade om vad arbetsgrupperna sysslar med och hur ofta man träffas. De fyra arbetsgrupperna är Varvsgruppen, Industrigruppen, Uddevalla förr gruppen samt Webbgruppen. Intresset från de nya medlemmarna verkade vara mycket positivt till att hjälpa till, och då främst i industrigruppen.

På bilder är hela gänget samlat i föreningens lokal på Lotcens 3:e våning där föreningens ordförande samt sekreterare styrde resonemanget.

Från vänster: Lilibeth, Christian, Kurt vice ordförande, Janne föreningens ordförande, Stefan sekreterare i föreningen, Ove en mycket aktiv medlem samt Tommy. Lilibeth, Christian och Tommy är välkomna som medlemmar till Varvs och Industri- historiska föreningen. Foto: Vambola, även han är med i styrelsen.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

コメント


bottom of page