top of page

TREVLIG HELG


Uddevalla Varvs och Industrihistoriska föreningens aktiva har

jullov som de flesta i landet. Varvsgruppen återtar sin verk- samhet måndagen 15 januari kl. 09.00 på Lotcen. Uddevalla förr gruppen har sin första träff onsdagen onsdag 31 januari kl. 09.00 även detta på Lotcen. Industrigruppen startar upp i mitten av januari?

Medlemmar som vill köpa vår nya bok till ”medlemspris” fårta kontakt med Vambola telefon 0704 936 999. Övriga hän- visas till Hallmans Bokhandel, Bohusläns museum, Böcker o Blad på Torp samt Café Knape.

Bilden nederst fanns som omslagsbild på den första varvsboken som gjordes i ABF Fotoklubbs regi 1985. Bilden är taget av Lars Forsberg, som tyckte att utsikten från pirfästet på kasen mot Sörvik skulle bli ett bra motiv, detta tyckte även bokens red- aktionsgrupp. Lars Forsberg är fortfarande aktiv med varvsmotiv, han är nämligen med i föreningens varvsgrupp och håller på med bildbehandling.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Opmerkingen


bottom of page