top of page

Varvsforum

Nätverket Svenska Varv, Statens maritima museer, Varvshistoriska föreningen i Göteborg och Sjöfartsmuseet Akvariet är de som arrangerar Varvsforum 2016. Det sker helgen 23-24 april, och självklart kommer vår förening att representeras där.

Lördagen den 23 april genomförs ett ambitiöst aktivitetsprogram med olika föreläsningar på Sjöfartsmuseet Akvariet på Karl Johansgatan, följt av en gemensam middag på S/S Marieholm.

Dagen därpå, söndagen den 24 april, blir det bl.a. en hamnrundtur, följt av ett besök i Göteborgs varvshistoriska förenings nya lokal på Lindholmen mm, mm.

Vid något tillfälle hoppas vi även få tillfälle att presentera vårt eget nyligen avslutade projekt, Uddevallavarvet – uppbyggnad, organisation och drift.

Vore väl även trevligt om vi i samband med detta kunde intensifiera våra kontakter med andra varvshistoriska föreningar, inte minst med de i Göteborg och Lödöse.

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comentarios


bottom of page