top of page

Vi fick 7-8 pärmar med dokument till Varvs och Industrihistoriska föreningen som handlar om UVIK:s bordtennissektion. UVIK är lika med Uddevallavarvets Idrotts Klubb. Pärmarna innehåller startlistor, resultatlistor mm från varvets och Uddevalla korpens många tävlingar i grenen bordtennis. Varvsmästerskapen hade alltid VM före de olika idrottsgrenarna som man tävlade i.


Bilden år troligen från ett asiatiskt land där man har satt upp några provisoriska bord på gatan och träning pågår för stora mästerskap. Det var Göran Berglund som lämnade pärmarna till Lotcen. Göran var med i varvets bordtennissektion och troligen också ledamot i U-a Korpens bordtennissektion. Ett stort tack till Göran som har sparat pärmarna.

Och så till sist. Ni som har handlingar hemma från nu nerlagda arbetsplatser, lämna dessa till Varvs och Industrihistoriska föreningen så tar vi hand om”dyrgriper”. Enklast är att lämna in på Lotcens Cafeteria då ordnar personalen med att de inlämnade materialet hamnar i vår lokal.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vi går över till Facebook

Vi får meddela att sedan föreningens Facebook-sida öppnats i maj månad 2020 med dess avsevärt större publika exponering har vi funnit för gott att göra samtliga inlägg där, och således inte här på blo

Comments


bottom of page